Groothandelsvergunning voor langdurige opslag farmaceutische producten

Met trots kunnen wij melden dat Dobbe Transport officieel in het bezit is van de GDP groothandelsvergunning voor farmaceutische producten.

Deze vergunning, volgens GDP-richtlijnen (Goods Distribution Practice), stelt ons in staat om farmaceutische producten langdurig en onder de correcte bewaartemperatuur op te slaan. Onze locatie op Veenderveld 116 in Roelofarendsveen is hier speciaal voor ingericht. Samen met de in februari 2017 behaalde GDP certificering wegtransport garanderen we transport door geheel Europa, opslag en afhandeling van deze producten op het vereiste hoge niveau.

De regelgeving van deze vergunningen wordt bepaald door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, op basis van richtlijnen gesteld vanuit de Europese Unie. De strenge controle op de naleving van deze regelgeving wordt uitgevoerd door de IGZ (Inspectie voor Gezondheidszorg). Het doel van de groothandelsvergunning is een correcte behandeling van farmaceutische producten te garanderen gedurende het gehele opslagproces, zodat de productkwaliteit gewaarborgd blijft voor de eindgebruiker.

In onze loods, die in juni 2016 in gebruik is genomen, hebben wij een opslagcapaciteit van 2600 pallets voor deze specifieke goederen. De capaciteit voor medicijnopslag is verdeeld in twee temperatuurzones: een zone voor 2 tot 8 graden Celsius en een zone voor 15 tot 25 graden Celsius. In deze opslagruimtes vindt een constante monitoring van de omgevingstemperatuur plaats.

Onze chauffeurs, planners en warehouse medewerkers zijn opgeleid om de goederen op de correcte manier af te handelen. In het bijzonder controles van temperaturen, gebruik maken van onze beveiligde en geconditioneerde vrachtwagens, hygiëne tijdens de afhandeling en (de voorbereiding op) deze speciale transporten vereisen specifieke kennis en hoge standaarden.

Image

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden