Gevaarlijke stoffen

Image

uw gevaarlijke stoffen in veilige handen 

Gecertificeerd en bewezen goed in opslag en transport

PGS-opslag

Voldoet uw eigen magazijn niet langer aan de steeds veranderende wet- en regelgeving voor opslag van gevaarlijke stoffen? Of is uw opslagcapaciteit onvoldoende groot om uw piekvoorraad gevaarlijke stoffen verantwoord op te slaan? Dan is Dobbe Transport uw partner.

Wij voldoen aan de PGS-certificering. Onze opslagruimten zijn gevestigd midden in de Randstad en voldoen aan de nieuwste wetgeving, milieueisen en zijn uitgerust met de meest moderne CO2 blusgasinstallatie. Veilig, verantwoord en altijd dichtbij.

Onze werkwijze, uw garantie op veilige oplsag
Wij registreren uw gevaarlijke goederen bij binnenkomst in ons warehouse management systeem (WMS). Als klant heeft u 24/7 online toegang tot ons WMS, ook via uw mobiele telefoon of tablet. Zo heeft u realtime inzicht in uw voorraad en kunt u afroeporders plaatsen en extra voorraad aanmelden. Wij zorgen er vervolgens voor dat de orderverwerking en kwaliteitscontrole piekfijn in orde komt.

Voldoet altijd aan geldende wet- en regelgeving

We zijn gespecialiseerd in de opslag van gevaarlijke goederen zoals Aerosols (Klasse 2) en andere verpakkingen onder druk. Voor de opslag van deze producten gelden veel en strenge regels. Daarom werken wij volledig volgens PGS-richtlijnen. Een PGS-richtlijn is een document over specifieke activiteiten met gevaarlijke stoffen. Het beschrijft integraal de belangrijkste risico’s van die activiteiten voor de omgevings- en brandveiligheid en de veiligheid van werknemers. Daarnaast beschrijft het de mogelijke gevolgen van die activiteit voor de rampenbestrijding. Onze magazijnruimten voldoen hier voor 100% aan en worden bij verandering in wet- en regelgeving direct aangepast. 

ADR-gecertificeerd transport

Desgewenst verzorgen we ook het transport van uw gevaarlijke stoffen. Ook ons wagenpark en onze chauffeurs zijn ADR-gecertificeerd en weten hoe ze veilig en gezond met gevaarlijke goederen om moeten gaan. We collecteren de goederen waar u wilt en leveren ze na op- of overslag af bij uw productielocatie, uw eigen opslag of direct bij uw klanten. 

Contact

Op zoek naar een partner voor veilig transport en opslag van uw gevaarlijke goederen? Neem dan contact op via sales@dobbetransport.nl of u kunt bellen met 071 - 820 05 10.

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden