Vaste lijnen op Frankrijk

Image

cOMPLETE DIENSTVERLENING

Frankrijkspecialist transport

Dobbe Transport is één van de betrouwbaarste transportbedrijven die op Frankrijk rijden! Wekelijks rijdt Dobbe met vijftien tot twintig vrachtwagens van en naar Frankrijk, voornamelijk met geconditioneerde volumecombinaties en aanhangwagens met dubbele laadvloer (die maar liefst 30% meer volume kunnen vervoeren). Tevens zijn de vrachtwagens uitgevoerd met SBS-sloten, waardoor vervoer van hoogwaardige producten ook geen enkel probleem is. Voor ieder type zending van en naar Frankrijk ben je bij Dobbe Transport aan het juiste adres: ieder denkbaar product, iedere denkbare bestemming in Frankrijk en voor zowel heen- als retourvrachten. Retaildistributie, vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), vervoer van farmaceutische goederen (GDP), wijndistributie (inclusief accijns afhandeling) en luchtvracht, alles is mogelijk!

Routeschema lijndiensten
Onze vrachtwagens rijden verschillende routes door Frankrijk. Viermaal per week vertrekt er vanuit het depot in Roelofarendsveen een wagen richting Bordeaux. Ook gaat er viermaal per week een lijndienst richting Toulouse en vijfmaal per week een dienst naar Avignon. Ons depot in Lyon wordt ook viermaal per week aangereden. Vanuit onze depots worden verschillende centrumleveringen uitgevoerd in steden als Pau, Montauban, Béziers, Montpellier, Marseille, Lyon, Grenoble, Saint-Étienne, Clermont-Ferrand en Nice.

Wekelijks verzorgen wij ook directe ritten vanuit Nederland richting de Elzas, Strasbourg en Mulhouse.

Op- en overslagpunt in Avignon, Toulouse, Bordeaux en Lyon

Om zo efficiënt mogelijk te werken, beheert Dobbe Transport vier depots in Frankrijk. Het grootste depot bevindt zich in Avignon en is gelegen op een beveiligd bedrijventerrein aan de transportroute richting de Franse zuidkust. Deze op- en overslagloods wordt bemand door ervaren Nederlandse en Franse medewerkers. Dit depot beschikt over een professioneel warehouse managementsysteem, waardoor actuele informatie over voorraad, administratie en de op- en overslag van uw goederen real time beschikbaar is.

Hiernaast beschikt Dobbe Transport ook nog over drie kleinere (onbemande) depots. De overige twee op- en overslagplaatsen in Zuid-Frankrijk bevinden zich in Toulouse en Bordeaux. Ook kun je Dobbe Transport tegenwoordig in Midden-Frankrijk vinden, sinds november 2020 kunnen goederen namelijk ook tijdelijk opgeslagen worden in ons depot in Lyon.

image/svg+xml Paris Depot Lyon Depot Toulouse Depot Bordeaux Depot Avignon

Wijn importeren uit Frankrijk

Als je wijn wilt importeren kun je soms voor grote vraagstukken komen te staan: hoeveel wijn mag ik importeren, wat zijn de kosten en wat is de regelgeving betreffende accijns? Dobbe Transport helpt je niet alleen met het vervoer, maar heeft ook de juiste mensen in huis om de accijns afhandeling te regelen. Ook kunnen wij uw goederen opslaan in Roelofarendsveen en vanuit hier op een later moment distribueren. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en wordt uw wijn met de grootste zorg geladen, veraccijnsd en afgeleverd!

Distributie in Frankrijk

Vanuit depot Avignon wordt distributie verzorgd richting de regio’s Côte d’Azur, Languedoc-Roussillon en de Provence. Vanuit Toulouse wordt hoofdzakelijk de regio Midi-Pyrénées beleverd. De regio Aquitanië vanuit Bordeaux en vanuit Lyon de regio's Rhône-Alpes en Auvergne. Dit alles wordt uitgevoerd met eigen auto's, zowel kleine bakwagens als combinaties, met Frans sprekende chauffeurs. 

Koeltransport Frankrijk

Ook voor het vervoer van groente en fruit, bloemen en medicijnen (GDP) is Dobbe Transport een professionele en betrouwbare logistieke partner! Door jarenlange ervaring en het constant verbeteren van processen en apparatuur voldoet Dobbe Transport aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan geconditioneerd vervoer. De kwaliteit van uw producten is bij de chauffeurs van Dobbe Transport in goede handen en met behulp van gekalibreerde thermometers wordt de temperatuur van uw goederen op vaste momenten gemeten en geregistreerd.

ADR (gevaarlijke goederen) transport Frankrijk

De betekenis van ADR  is afkomstig uit Frankrijk en staat voor ‘Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route’. Alle vrachtwagens van Dobbe Transport zijn uitgerust met de vereiste middelen om uw ADR-goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een ADR-diploma en zijn de planners op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom o.a. samen lading verboden, eisen aan belading en stuwage van gevaarlijke goederen en tunnelcoderingen.

Uw voordelen

● Efficiënt en betrouwbaar transport van en naar Frankrijk;

● Transport van alle type zendingen;

● Transport naar alle bestemmingen in Frankrijk;

● Beveiligde depots in Avignon, Bordeaux, Toulouse en Lyon;

● Uw import- en exportzendingen in professionele en bekende handen.

Contact

Voor tarieven en mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (71) - 820 05 75 of per mail met  

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden