Vaste lijnen op Frankrijk

Image

Wekelijks vaste vervoerslijnen

Complete dienstverlening

Wij rijden wekelijks met tien tot veertien vrachtwagens van en naar Frankrijk, voornamelijk met geconditioneerde volumecombinaties en aanhangwagens met dubbele laadvloer, die maar liefst 30% meer volume kunnen vervoeren. U kunt voor iedere type zending naar Frankrijk bij ons terecht: voor iedere denkbaar product, voor ieder denkbare bestemming en voor zowel heen- als retourvrachten. 

Routeschema lijndiensten
Onze vrachtwagens rijden verschillende routes door Frankrijk. Viermaal per week vertrekt er vanuit het depot in Roelofarendsveen een wagen richting Bordeaux. Ook gaat er vijfmaal per week een lijndienst richting Toulouse en viermaal per week een dienst naar Avignon. Vanuit onze depots in Bordeaux, Toulouse en Avignon worden verschillende centrumleveringen uitgevoerd in steden als Pau, Montauban, Beziers, Montpellier, Marseille en Nice.

Op- en overslagpunt in Avignon en Toulouse

We beschikken over een eigen op- en overslagloods in Avignon, gelegen op een beveiligd bedrijventerrein aan de transportroute richting de Franse zuidkust. Het depot wordt bemand door ervaren Nederlandse en Franse medewerkers. Ook op het depot in Avignon wordt gewerkt met een professioneel warehouse management systeem, waardoor realtime informatie beschikbaar is over de voorraad, de administratie en de op- en overslag van uw goederen. Daarnaast hebben we een onbemand op- en overslagpunt in Toulouse in gebruik.

Distributie in Zuid-Frankrijk

Vanuit het depot in Avignon wordt verdere distributie verzorgd richting de regio’s Côte d’Azur, Languedoc-Roussillon en Rhône-Alpes. Het distributienetwerk reikt van Pau tot Nice en zelfs Grenoble.

Transport vanuit Frankrijk

Vanuit Zuid-Frankrijk richting Nederland worden de vrachtwagens voor verschillende transporten ingezet. Zo is het mogelijk om projectlogistiek door ons te laten verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de logistieke dienstverlening (incl. coördinatie) bij het ombouwen van een winkel. Door middel van geconditioneerd transport is het ook mogelijk om onder andere wijn en bloemen in perfecte staat richting Nederland te vervoeren.

Uw voordelen

● Mogelijkheid om transport naar Frankrijk efficiënt in te plannen.

● Betrouwbare lijndienst naar Zuid-Frankrijk voor alle type zendingen.

● Professioneel en beveiligd depot in Avignon en Toulouse.

● Fijnmazig distributienetwerk in Zuid-Frankrijk.

● Uw importzendingen in professionele en bekende handen.

Contact

Voor tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen met 071 - 820 05 75 of per mail met frankrijk@dobbetransport.nl

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden